SmartLoans

Opnå flere kunder med vores innovative tilgang til lånetilbud

Gennem vores unikke SmartLoans koncept er vi vores egen største publisher indenfor Consumer Finance. Gennem eget medieindkøb (Google Ads, Facebook, Native platforme), via comparison sites og datadreven marketing, forbinder vi forbrugere, banker, finansieringsinstitutter og brokere med tilpassede løsninger og lånemuligheder. Den kombination placerer SmartLoans-konceptet blandt de største af sin slags i hele Norden.

+20

Års erfaring

+80

Annoncører

Smartloans Hero

Udvalgte
Annoncører

SmartLoans

Vi er vores egen
største publisher

Vi er vores egen største publisher indenfor
finance. Gennem medieindkøb, comparisonsites
og datadreven marketing forbinder vi forbrugere,
banker finansieringsinstitutter og brokere.

No cure – No pay

I betaler kun for de
resultater vi leverer

Live-statistik 24/7

Få adgang til live-statistik
24 timer i døgnet

Vi ved hvad vi laver

Vi følger FDIN’s retningslinjer
for affiliate-netværk

+1600 publishers

Vi har adgang til over 1600
publishers i hele Norden

Vælg den løsning som passer dig

Bliv annoncør

Få kvalificerede leads & boost din virksomhed i dag!

Bliv publisher

Vil du gerne tjene penge på den trafik, som du skaber?

+20 års erfaring med
generering af B2C leads

SmartResponse har mere end 20 års erfaring med generering af B2C leads i de nordiske lande; gennem en kontinuerlig udvikling – både kommercielt og teknisk - matcher vi udviklingen på tværs af de store platforme og sørger herigennem for at matche vores kunders behov for volumen og kvalitet.

Vi har glade kunder i hele Norden

SmartResponse er aktiv i hele Norden og kan således hjælpe dig i både Danmark, Norge Sverige og Finland.

We’re thrilled to welcome SmartResponse A/S as a new agency partner!
SmartResponse, one of Scandinavia’s leading providers of performance-based affiliate marketing, is embracing the power of gamification to take their results to the next level. They pride themselves on their reach (throughout Denmark, Sweden, Norway, and Finland), outstanding service, and knowledgeable experience.

We look forward to taking this partnership to new heights!

Casper Christiansen

CEO & Co-Founder, Scrathcer A/S

SmartResponse er en mangeårig og loyal leverandør af leads hos Talkmore AS. Samarbejdet er opbygget med afsæt i en gennemgående professionel relation, hvor compliance, forretningsmodel og eksekvering går hånd i hånd – og hvor SmartResponse altid er på forkant med de krav der stilles fra vores side af. SmartResponse formår at finde løsninger der passer til vores forretning og dertilhørende krav om volumen, ensbetydende med at de er en naturlig medspiller i Talkmore´s fortsatte vækstplaner.

Tommy Szabo

Head of Sales B2C, Talkmore A/S

SmartResponse har gennem en årrække været fast sparringspartner og leverandør af leads til at understøtte vores salgsaktiviteter hos Velkommen A/S. Gennem en professionel dialog, har vi altid kunne finde et passende, fælles afsæt ift. oplæg, pris og afvikling på tværs af forskellige kanaler, med dét formål at skabe den afgørende volumen på leads. SmartResponse leverer på et højt niveau og er på alle måder en vigtig samarbejdspartner, hvor deres forretning og ekspertise naturligt bliver en integreret del i vores fortsatte vækstplaner.

Thomas Søgaard-Andersen

CEO, Velkommen A/S

Målsætningen for alle vores kampagner er at sikre jer den volumen af kvalitetsleads, som I ønsker, uden at gå på kompromis med de skærpede regler for online markedsføring.